ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το κοτόπουλο
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΣΚΟΡΔΟ και ΡΙΓΑΝΗ πάνω στο κοτόπουλο.
1/2 ποτηράκι του κρασιού χυμό λεμονιού
1 κ.γ. μουστάρδα
1/2 κ.γ. αλεύρι
1/2 κ.γ. αλάτι
λίγη ρίγανη ή θρούμπι
1 κοφτό κ.γ. μαγιονέζα (προαιρετικά, εγώ δεν βάζω)
Έψησα στο γκριλ του φούρνου.
Για τη σως
1 ποτηράκι του κρασιού λάδι ελαφρύ1/2 ποτηράκι του κρασιού χυμό λεμονιού
1 κ.γ. μουστάρδα
1/2 κ.γ. αλεύρι
1/2 κ.γ. αλάτι
λίγη ρίγανη ή θρούμπι
1 κοφτό κ.γ. μαγιονέζα (προαιρετικά, εγώ δεν βάζω)
Όλα αυτά μαζί και χτύπημα για 3 λεπτά στο μπλέντερ μέχρι να δέσει η σάλτσα.