Συκώτι μοσχαρίσιο στο τηγάνι

Καταπληκτικός μάζες!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Έκαψα παρά πολύ καλά το τηγάνι και έβαλα το ΣΥΚΩΤΙ να πάρει χρώμα και από τις δύο μεριές.
  2. Έριξα το ΛΑΔΙ και μια σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ και έσβησα με ΛΕΜΟΝΙ.
  3. Το άφησα να ψηθεί λίγο και πρόσθεσα μια κουταλιά ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ και ΡΙΓΑΝΗ.
  4. Έγινε μια ελαφριά σαλτσούλα και το έβγαλα.

Δημιουργός συνταγής: αναστ γεώ