Νηστίσιμα κουλουράκια ρετσίνας



ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΡΕΤΣΙΝΑΣ

Υλικά
1 φλυτζ. τσαγιού ρετσίνα
1 φλυτζ. τσαγιού σπορέλαιο
1 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη
250 γρ. Βιτάμ λιωμένο
2 βανίλιες
1 μπέικιν πάουντερ
αλεύρι γ.ο.χ. όσο πάρει, περίπου 1 κιλό. Βάζουμε 500 γρ. και προσθέτουμε σταδιακά ζυμώνοντας ώστε να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια μας

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε λεκανίτσα, εκτός απο το αλεύρι, και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε 500 γρ. αλεύρι και ανακατεύουμε.
Έπειτα προσθέτουμε σιγά - σιγά αλεύρι και ζυμώνουμε ώσπου να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς, στις αντιστάσεις, για περίπου 25 λεπτά.
Μπορείτε να προσθέσετε ξύσμα βανίλιας,  πορτοκαλιού, κανέλα ή μαστίχα!


Credits:
Stella Emmanouil
Οι Προκομμένες/οι - Συνταγές
Νηστίσιμα κουλουράκια ρετσίνας