ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ
Υλικά
- 1 - 1,5 κιλό μπακαλιάρος (ξαρμυρισμένος χωρίς πέτσα και κόκκαλα)
- 800 γρ. πατάτες
- 3 σκελίδες σκόρδου
- 1 κ.γ. αλάτι
- 40 γρ. λευκό ξύδι
- 100 γρ. ηλιέλαιο
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- χυμό από 1/2 λεμόνι
- 600 γρ. σόδα
- 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
- 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 2 κ.γ. αλάτι
- αλεύρι για το πασπάλισμα
- ηλιέλαιο
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί