Εύκολη Τούρτα Γιουρτιού με γλάσο φράουλας



ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΓΛΑΣΟ ΦΡΑΟΥΛΑΣ


Τα Υλικά:
2 πακέτα μπισκότα πτι Μπερ Παπαδοπούλου,
500 γρ γιαούρτι,
500 γρ φυτική κρέμα γάλακτος,
200 ml γάλα φρέσκο

ΓΛΑΣΟ:
500 γρ φράουλες,
4 κ σ. ζαχαρη,
μισό λεμόνι χυμό,
2 κ γ κόν φλάουρ,
1 ποτήρι νερό

Εκτέλεση:
Κάνουμε πρώτα το γλάσο Φράουλας για να να κρυώσει.
Σε κατσαρόλα βάζουμε τις φράουλες, τη ζάχαρη, το χυμό, το νερό και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Στη συνέχεια βάζουμε μια σειρά μπισκότα στο πυρέξ αφού τα βουτήξουμε για δευτερόλεπτα στο γάλα.
Χτυπάμε το γιαούρτι με την κρέμα γάλακτος και βάζουμε τη μισή πάνω στα μπισκότα.
Πάνω στην κρέμα βάζουμε ξανά μπισκότα και τελειώνουμε βάζοντας πάνω στα μπισκότα την υπόλοιπη κρέμα.
Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει και στην συνέχεια ρίχνουμε πάνω το κρύο γλάσο Φράουλας.