Νηστίσιμη σοκολατόπιτα

Τέλεια!

Υλικά

40 γρ. σπασμένο λιναρόσπορο διαλυμένο σε
100 ml χλιαρό νερό
100 ml ηλιέλαιο
200 γρ. ζάχαρη
220 γρ. αλεύρι φαρινάπ
30 γρ. κακάο
1 κ.σ. νεσκαφε σε
150 ml νερό
1 κ.γ. σόδα
1 κ.σ. λευκό ξύδι
1 βανίλια

Γλάσο

200 γρ. κουβερτούρα
100 ml γάλα αμυγδάλου

Ψήσιμο στους 175 βαθμούς με αντιστάσεις για 30 λεπτα.


Δημιουργός συνταγής: Αρετή Τσικρικά