Λάχανο τουρσί



ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΡΣΙ

Υλικά
λάχανο
σέλινο
καρότα
σκόρδο
και κληματόβεργες επάνω για να γίνει η ζύμωση και να να τα κρατάει
προαιρετικά πράσινη και κόκκινη πιπεριά.

Άρμη: 
σε 1 λίτρο νερό
μια κουταλιά σούπας χοντρό αλάτι.

Σημείωση: μπορούμε να πιούμε τον ζωμό (εφ' όσον δεν βάζουμε λεμόντουζο) και είναι ιδανικό μετά απο την κατανάλωση οινοπνεύματος.
Μόλις το ετοίμασα, θα μένει 10 μέρες τουλάχιστον και έπειτα είναι έτοιμο.


Credits:
Stavros Tsalampounis
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Λάχανο τουρσί