Λάχανο τουρσί

Υλικά

λάχανο
σέλινο
καρότα
σκόρδο
και κληματόβεργες επάνω για να γίνει η ζύμωση και να να τα κρατάει
προαιρετικά πράσινη και κόκκινη πιπεριά.

άρμη

σε 1 λίτρο νερό
μια κουταλιά σούπας χοντρό αλάτι

Εκτέλεση

Μόλις το ετοίμασα, θα μένει 10 μέρες τουλάχιστον και έπειτα είναι έτοιμο.

Σημείωση

μπορούμε να πιούμε τον ζωμό (εφ' όσον δεν βάζουμε λεμόντουζο) και είναι ιδανικό μετά από την κατανάλωση οινοπνεύματος.
Δημιουργός συνταγής: Stavros Tsalampounis