Κοτόπουλο αλά κρεμ με πένες


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΕ ΠΕΝΕΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρω 1 ψιλοκομμένο ΚΡΕΜΜΥΔΙ σε 1 κουταλιά ΦΥΤΙΝΗ και 1 κουταλιά ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.
Προσθέτω το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ σε κύβους, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ, ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ και ΞΕΡΟ ΔΥΟΣΜΟ.
Σβήνω με ΒΟΤΚΑ, προσθέτω ΖΩΜΟ και βράζω για είκοσι λεπτά.
Προσθέτω 2 ΚΡΕΜΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 200 μλ και τρίβω λίγο ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ.
Σβήνω τη φωτιά και βάζω 350 γρ. τριμμένο ΡΕΓΚΑΤΟ.
Ανακατεύω με 1 πακέτο βρασμενες ΠΕΝΕΣ Al dente και αφήνω δέκα λεπτά να δέσουν οι γεύσεις.