
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σοτάρω 1 ψιλοκομμένο ΚΡΕΜΜΥΔΙ σε 1 κουταλιά ΦΥΤΙΝΗ και 1 κουταλιά ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.
- Προσθέτω το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ σε κύβους, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ, ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ και ΞΕΡΟ ΔΥΟΣΜΟ.
- Σβήνω με ΒΟΤΚΑ, προσθέτω ΖΩΜΟ και βράζω για είκοσι λεπτά.
- Προσθέτω 2 ΚΡΕΜΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 200 μλ και τρίβω λίγο ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ.
- Σβήνω τη φωτιά και βάζω 350 γρ. τριμμένο ΡΕΓΚΑΤΟ.
- Ανακατεύω με 1 πακέτο βρασμενες ΠΕΝΕΣ Al dente και αφήνω δέκα λεπτά να δέσουν οι γεύσεις.




Δημιουργός συνταγής: Zoy Plarn