Κοτόπουλο αλά κρεμ με πένες


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΕ ΠΕΝΕΣ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σοτάρω 1 ψιλοκομμένο ΚΡΕΜΜΥΔΙ σε 1 κουταλιά ΦΥΤΙΝΗ και 1 κουταλιά ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.
  2. Προσθέτω το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ σε κύβους, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ, ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ και ΞΕΡΟ ΔΥΟΣΜΟ.
  3. Σβήνω με ΒΟΤΚΑ, προσθέτω ΖΩΜΟ και βράζω για είκοσι λεπτά.
  4. Προσθέτω 2 ΚΡΕΜΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 200 μλ και τρίβω λίγο ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ.
  5. Σβήνω τη φωτιά και βάζω 350 γρ. τριμμένο ΡΕΓΚΑΤΟ.
  6. Ανακατεύω με 1 πακέτο βρασμενες ΠΕΝΕΣ Al dente και αφήνω δέκα λεπτά να δέσουν οι γεύσεις.


Δημιουργός συνταγής: Zoy Plarn

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!