Πανσέτα γεμιστή


ΠΑΝΣΕΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • 2,5 κιλά ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΑΝΣΕΤΑ, ανοιγμένη.
  • Σε ένα μπολάκι έβαλα 3 κ.σ. BBQ SAUCE, 3 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, 1 κ.σ. ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ, 1 κ.γ. ΣΚΟΝΗ ΣΚΟΡΔΟΥ και το ΧΥΜΟ από 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.
  • Άλειψα με αυτό το μείγμα το ΚΡΕΑΣ και από τις δύο πλευρές.
  • Πασπάλισα με ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ και ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ.
  • Σε 3 μέρη έβαλα ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ σε κομμάτια, φέτες ΜΠΕΪΚΟΝ και φέτες ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ.
  • Τύλιξα το ΚΡΕΑΣ σε ρόλο, έβαλα δύο λαδόκολλες και το ακουμπησα στο κέντρο και το σφράγισα με αυτές σαν καραμέλα.
  • Έψησα στον αέρα στους 150 βαθμούς για 3 ώρες περίπου.
  • Μέλωσε και καραμέλωσε.
  • Στα τελευταία 20 λεπτά το άνοιξα να πάρει το χρώμα που ήθελα.


Δημιουργός συνταγής: Zoy Plarn

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!