
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- 2,5 κιλά ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΑΝΣΕΤΑ, ανοιγμένη.
- Σε ένα μπολάκι έβαλα 3 κ.σ. BBQ SAUCE, 3 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, 1 κ.σ. ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ, 1 κ.γ. ΣΚΟΝΗ ΣΚΟΡΔΟΥ και το ΧΥΜΟ από 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.
- Άλειψα με αυτό το μείγμα το ΚΡΕΑΣ και από τις δύο πλευρές.
- Πασπάλισα με ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ και ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ.
- Σε 3 μέρη έβαλα ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ σε κομμάτια, φέτες ΜΠΕΪΚΟΝ και φέτες ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ.
- Τύλιξα το ΚΡΕΑΣ σε ρόλο, έβαλα δύο λαδόκολλες και το ακουμπησα στο κέντρο και το σφράγισα με αυτές σαν καραμέλα.
- Έψησα στον αέρα στους 150 βαθμούς για 3 ώρες περίπου.
- Μέλωσε και καραμέλωσε.
- Στα τελευταία 20 λεπτά το άνοιξα να πάρει το χρώμα που ήθελα.


Δημιουργός συνταγής: Zoy Plarn