Μόσχοι με κοράλλι



ΜΟΣΧΟΙ ΜΕ ΚΟΡΑΛΛΙ

Υλικά
4 τεμάχια μόσχοι
500 γρ. κοράλλι
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. πελτέ τομάτας
Χυμό από 2 τομάτες
1 σφηνάκι τσίπουρο
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
Λίγη κανέλα
Λίγο θυμάρι
1 πρέζα ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
 
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τους μόσχους.
Καθαρίζουμε τη σακούλα τους και αφαιρούμε το δόντι.
Τους βράζουμε για δέκα λεπτά.
Έπειτα, τους κόβουμε σε κομμάτια.
Σε κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρώς τους κομμένους μόσχους μαζί με το κρεμμύδι.
Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε το τσίπουρο.
Μόλις εξατμιστεί και αυτό προσθέτουμε τον πελτέ, την τομάτα και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το κοράλλι.
Συμπληρώνουμε με λίγο νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν οι μόσχοι.
Μόλις μαλακώσουν, προσθέτουμε και άλλο νερό και ρίχνουμε το κοράλλι.
Μόλις βράσει σερβίρουμε.


Credits: