
(Για ένα ταψί κουζίνας και ένα μεσαίο ταψί χρειάστηκα 20 φύλλα)
4 αυγά
3/4 της κούπας του τσαγιού ελαιόλαδο
1 κούπα τσαγιού γάλα
1/2 κ.γ.αλάτι
1/2 κ.γ.πιπέρι άσπρο
Μετά το τσαλακώνουμε το φύλλο και το βάζουμε στο ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40-45 λεπτά περίπου.

Υλικά για 20 φύλλα
800 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
2 κ.σ. ξύδι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
1/2 φακελάκι μαγιά στιγμής
Νερό χλιαρό 400 γραμ.
2 κ.σ. ξύδι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
1/2 φακελάκι μαγιά στιγμής
Νερό χλιαρό 400 γραμ.
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στην λεκάνη και ανακατεύουμε με το χέρι.Ρίχνουμε το νερό σιγά - σιγά και κανονίζουμε η ζύμη να μην κολλάει στο χέρι.
Αφήνουμε για λίγο τη ζύμη να ξεκουραστεί και κάνουμε τη γέμιση.
Αφήνουμε για λίγο τη ζύμη να ξεκουραστεί και κάνουμε τη γέμιση.
Υλικά για τη γέμιση
Τυρί φέτα 750 γραμ.4 αυγά
3/4 της κούπας του τσαγιού ελαιόλαδο
1 κούπα τσαγιού γάλα
1/2 κ.γ.αλάτι
1/2 κ.γ.πιπέρι άσπρο
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το κάθε μπαλάκι με το πλάστη και λαδώνουμε και απλώνουμε πάνω του γέμιση.Μετά το τσαλακώνουμε το φύλλο και το βάζουμε στο ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40-45 λεπτά περίπου.

Δημιουργός συνταγής: Ελενη Τσιουκανη