
Υλικά
Στερεά
- 1 κούπα αλεύρι
- 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
- Λίγη κανέλα
- 2 βανίλιες
Υγρά
- 1 κούπα γάλα αμυγδάλου
- 1 κουταλιά μηλόξυδο
Εκτέλεση
- Αναμιγνύουμε το μηλόξυδο με το γάλα το αφήνουμε 2 λεπτά και κατόπιν το ρίχνουμε στα στερεά υλικά που έχουμε ανακατέψει.
- Τα ανακατεύουμε να γίνει ένας χυλός και το αφήνουμε 5 με 10 λεπτά.
- Τα έψησα σε αντικολλητικό τηγάνι και σέρβιρα με μέλι και φουντούκια.
Δημιουργός συνταγής: Litsa Kokkoni