Μοσχαράκι πορτοκαλολεμονάτο!



ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΛΕΜΟΝΑΤΟ

Και δε μένει τίποτα στο πιάτο !!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνω 1 κιλό μοσχάρι χτένι κομμένο σε κομμάτια και το σοτάρω σε ελαιόλαδο.
Σβήνω με 1/2 ποτηράκι ουίσκι, ¾ κούπας πορτοκάλι, ½ ποτηράκι χυμό λεμονιού και λίγο νερό και βράζω μέχρι να μαλακώσει.
Μετά ρίχνω καρότα τα οποία τα έχω αλατοπιπερώσει και σιγοβράζω μέχρι να μείνει με το λαδάκι του.
Σερβίρω με πιλαφακι.
Στο ζουμάκι πρόσθεσα μια κουταλιά κορν φλάουρ διαλυμένο σε ένα κρασοπότηρο νερό και έδεσα λίγο τη σάλτσα.


Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ