
Λουκανικόπιτα του 5λεπτου που μια που την φτιάχνεις και μια που εξαφανίζεται!
Εύκολη γρήγορη νόστιμη!
Εύκολη γρήγορη νόστιμη!
Υλικά
- 2 φύλλα σφολιάτα φρέσκα
- 120 γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης
- 300 γρ. μοτσαρέλα ΤΡΙΜΜΕΝΗ
- 100 γρ παρμεζάνα η γραβιέρα η ότι άλλο αλμυρό τυρί έχετε
- 1 πιπεριά πράσινη κυβάκια
- 1 πιπεριά κόκκινη κυβάκια
- 1 ντομάτα κυβάκια
- 5 κουταλιές σάλτσα με (ρίγανη, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά,1 κουταλάκι ελαιόλαδο.)
- 1 ασπράδι που αλείφουμε την σφολιάτα
Επικάλυψη
- 1 κρόκο χτυπημένο με λίγο γάλα η νερό
- λίγο τριμμένη φρυγανιά
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς κελσίου εστία πάνω κάτω προς το κάτω ράφι της κουζίνας
(σημ. κυρίας Λεβέντη: Σφολιάτα χρησιμοποιώ πάντα φρέσκια. Εγώ στο φύλλο κάτω βάζω μουστάρδα τα τυριά που έβαλα ήταν ρεγκάτο, γραβιέρα και μοτσαρέλα)
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Σούλα Λεβέντη, συνταγή Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού