Πανεύκολη και πεντανόστιμη λουκανικόπιτα

Λουκανικόπιτα του 5λεπτου που μια που την φτιάχνεις και μια που εξαφανίζεται!
Εύκολη γρήγορη νόστιμη!

Υλικά

  • 2 φύλλα σφολιάτα φρέσκα
  • 120 γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης
  • 300 γρ. μοτσαρέλα ΤΡΙΜΜΕΝΗ
  • 100 γρ παρμεζάνα η γραβιέρα η ότι άλλο αλμυρό τυρί έχετε
  • 1 πιπεριά πράσινη κυβάκια
  • 1 πιπεριά κόκκινη κυβάκια
  • 1 ντομάτα κυβάκια
  • 5 κουταλιές σάλτσα με (ρίγανη, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά,1 κουταλάκι ελαιόλαδο.)
  • 1 ασπράδι που αλείφουμε την σφολιάτα

Επικάλυψη

  • 1 κρόκο χτυπημένο με λίγο γάλα η νερό
  • λίγο τριμμένη φρυγανιά

Ψήσιμο στους 180 βαθμούς κελσίου εστία πάνω κάτω προς το κάτω ράφι της κουζίνας
(σημ. κυρίας Λεβέντη: Σφολιάτα χρησιμοποιώ πάντα φρέσκια. Εγώ στο φύλλο κάτω βάζω μουστάρδα τα τυριά που έβαλα ήταν ρεγκάτο, γραβιέρα και μοτσαρέλα)


Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Σούλα Λεβέντη, συνταγή Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού