Cheesecake Βύσσινο

Τσίζκέικ Βύσσινο

CHEESECAKE ΒΥΣΣΙΝΟ


Υλικά

  • 2 πακέτα πτι μπερ Παπαδοπούλου θρυμματισμένα στο μίξερ
  • 1/2 πλάκα Βιτάμ ή βούτυρο λιωμένο 
  • 2 κουτιά τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια, τα μικρά 
  • 1 κουτί φυτική κρέμα Μόρφατ
  • ζάχαρη άχνη, όσο γλυκό το θέλετε (εγώ έβαλα μια κούπα)


Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε το μπισκότο με το λιωμένο Βιτάμ. Σημείωση: πρέπει να είναι καλά βρεγμένο το μπισκότο, αν χρειαστεί συμπληρώνουμε και άλλο Βιτάμ.
  2. Στρώνουμε ομοιόμορφα το μπισκότο σε ταψί ή μεσαίο τσέρκι.
  3. Χτυπάμε το τυρί με την κρέμα και τη ζάχαρη άχνη για 10 λεπτά στο μίξερ. Δοκιμάζουμε ποσό γλυκό το θέλουμε και αν χρειαστεί συμπληρώνουμε και άλλη ζάχαρη,
  4. Τη στρώνουμε επάνω στο μπισκότο και προσθέτουμε μαρμελάδα κεράσι.
  5. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά.
  6. Για να πήξει η μαρμελάδα τη βάζουμε σε κατσαρολάκι με 2 κουταλιές της σούπάς κορν φλάουρ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει σαν τζελ.
  7. Μπορούμε αντί για μαρμελάδα να χρησιμοποιήσουμε βύσσινο κονσέρβα αλλά τότε μαζί με το κορν φλάουρ προσθέτουμε και 2 κουταλιές ζάχαρη άχνη.


ΠΗΓΗ: Gogo Samiou, ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Δείτε επίσης:
Recent Posts Widget