Cheesecake Βύσσινο



CHEESECAKE ΒΥΣΣΙΝΟ

Υλικα
2 πακετα πτι μπερ Παπαδοπούλου θρυμματισμένα στο μίξερ
1/2 πλακα βιταμ ή βούτυρο λιωμενο
2 κουτια τυρι κρεμα Φιλαδέλφεια, τα μικρα
1 κουτι φυτική κρεμα Μόρφατ
ζαχαρη αχνη, οσο γλυκο το θελετε (εγω εβαλα μια κουπα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύω το μπισκότο με το λιωμένο Βιτάμ. Σημείωση: πρεπει να ειναι καλα βρεγμένο το μπισκοτο, αν χρειαστεί συμπληρωστε και αλλο Βιτάμ.
Στρώστε ομοιόμορφα το μπισκοτο σε ταψι ή μεσαιο τσερκι.
Χτυπηστε το τυρι με την κρεμα και τη ζαχαρη αχνη για 10 λεπτα στο μιξερ. Δοκιμάστε ποσο γλυκο το θελετε και αν χρειαστεί συμπληρωστε και αλλη ζαχαρη,
Στρωστε την επανω στο μπισκοτο και προσθεστε μαρμελάδα κερασι.
Το βαζουμε στο ψυγειο μεχρι να παγωσει καλα.
Για να πήξει η μαρμελαδα βαλτε την σε κατσαρολακι με 2  κουταλιες της σούπάς κορν φλαουρ και ανακατεψτε μεχρι να γινει σαν τζελ.
Αν το βύσσινο σας ειναι κονσερβα προσθεστε και δυο κουταλιες ζαχαρη αχνη!


Credits:
Gogo Samiou
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ