
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙ
Υλικά
- 1 κιλό μανιτάρια άσπρα στρογγυλά
- λίγο ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι -πιπέρι
- 1 ποτηράκι κρασί κόκκινο
- λίγο μαϊντανό
Εκτέλεση
- Βάζουμε το λάδι με τα μανιτάρια στο τηγάνι και σοτάρουμε για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
- Προσθέτουμε το αλατοπίπερο μαζί και το σκόρδο, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
- Μόλις εξατμιστεί το κρασί σβήνουμε την φωτιά και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δημιουργός συνταγής: Dimitra Varsam