Μανιτάρια τηγανιά με κρασί



ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙ

Υλικά
1 κιλό μανιτάρια άσπρα στρογγυλά
λίγο ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι -πιπέρι
1 ποτηράκι κρασί κόκκινο
λίγο μαϊντανό

Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι με τα μανιτάρια στο τηγάνι και σοτάρουμε για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε το αλατοπίπερο μαζί και το σκόρδο, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Μόλις εξατμιστεί το κρασί σβήνουμε την φωτιά και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.


Credits
Dimitra Varsam‎
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ