
Υλικά
Για το σιρόπι:
- 250 γρ νερό
- 300 γρ ζάχαρη
- 100 γρ μέλι
- 140 γρ χυμό πορτοκάλι
- 1 στικ κανέλας
Για τη ζύμη
- 550 γρ αλεύρι γ.ο.χ
- 120 γρ ζάχαρη
- 140 γρ χυμό πορτοκάλι
- 200 γρ ηλιέλαιο
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 1 βανιλίνη
- 1 κτγ μπέικεν πάουντερ
- 1/2 κτγ μαγειρική σόδα
- 1 κτγ κανέλα
- 1/6 κτγ γαρίφαλο
Για το πασπάλισμα
- Μέλι
- Τριμμένο καρύδι
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί

Δημιουργός συνταγής: LIVE KITCHEN CHANNEL