Τηγανιά με συκωτάκια κοτόπουλου



ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τα συκωτάκια, τα στραγγίζουμε να φύγουν τα πολλά νερά τους και τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά,
Λίγο πριν γίνουν τα σβήνουμε με λεμόνι και μουστάρδα και προσθέτουμε αλατοπίπερο και ρίγανη.
Συνοδεύουμε με πατάτες στο φούρνο λεμονο-ριγανο-μουσταρδάτες!!!


Credits:
Sunday Lous
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ