
Υλικά (για την βάση)
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ100 γρ. βούτυρο λιωμένο
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μούλτι τα μπισκότα, ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο και στρώνουμε σε φόρμα 23 εκ. Βάζουμε στο ψυγείο.Υλικά (για την κρέμα κουβερτούρας)
300 γρ κουβερτούρα250 γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σαντιγί
40 γρ βούτυρο
2 φύλλα ζελατίνης
Εκτέλεση
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το βούτυρο.
Μουλιάζουμε σε κρύο νερό για 5 λεπτά την ζελατίνη.
Ενώνουμε την λιωμένη κουβερτούρα με την ζελατίνη, αφού η κουβερτούρα μας έχει κρυώσει.
Όταν το μίγμα ομογενοποιηθεί ενώνουμε με την σαντιγί.
Μουλιάζουμε σε κρύο νερό για 5 λεπτά την ζελατίνη.
Ενώνουμε την λιωμένη κουβερτούρα με την ζελατίνη, αφού η κουβερτούρα μας έχει κρυώσει.
Όταν το μίγμα ομογενοποιηθεί ενώνουμε με την σαντιγί.
Στρώνουμε πάνω από την βάση με τα μπισκότα και αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο.
250 γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σαντιγί
40 γρ βούτυρο
1 φύλλο ζελατίνης
Στρώνουμε την κρέμα σοκολάτας γάλακτος πάνω από την κρέμα κουβερτούρας και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
300 γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σαντιγί
Στρώνουμε την κρέμα λευκής σοκολάτας πάνω από την κρέμα σοκολάτας γάλακτος και αφήνουμε να παγώσει.
Υλικά (για την κρέμα σοκολάτας γάλακτος)
300 γρ. κουβερτούρα γάλακτος250 γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σαντιγί
40 γρ βούτυρο
1 φύλλο ζελατίνης
Εκτέλεση
Η διαδικασία ακριβώς ίδια με την κρέμα κουβερτούρας.Στρώνουμε την κρέμα σοκολάτας γάλακτος πάνω από την κρέμα κουβερτούρας και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Υλικά (για την κρέμα λευκής σοκολάτας)
300 γρ λευκή κουβερτούρα300 γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σαντιγί
Εκτέλεση
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την λευκή κουβερτούρα και όταν κρυώσει ενώνουμε με την σαντιγίΣτρώνουμε την κρέμα λευκής σοκολάτας πάνω από την κρέμα σοκολάτας γάλακτος και αφήνουμε να παγώσει.
Όταν είναι έτοιμη η τούρτα ξεφορμάρουμε και διακοσμούμε όπως μας αρέσει




Δημιουργός συνταγής: Vasia Zaglara