Τούρτα με βάση μπισκότο και 3 είδη σοκολάτας



ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΚΑΙ 3 ΕΙΔΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Υλικά (για την βάση)
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
100 γρ. βούτυρο λιωμένο

Χτυπάμε στο μούλτι τα μπισκότα, ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο και στρώνουμε σε φόρμα 23 εκ. Βάζουμε στο ψυγείο.

Υλικά (για την κρέμα κουβερτούρας)
300 γρ κουβερτούρα
250 γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σαντιγί
40 γρ βούτυρο
2 φύλλα ζελατίνης

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το βούτυρο.
Μουλιάζουμε σε κρύο νερό για 5 λεπτά την ζελατίνη.
Ενώνουμε την λιωμένη κουβερτούρα με την ζελατίνη, αφού η κουβερτούρα μας έχει κρυώσει.
Όταν το μίγμα ομογενοποιηθεί ενώνουμε με την σαντιγί.
Στρώνουμε πάνω από την βάση με τα μπισκότα και αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο.

Υλικά (για την κρέμα σοκολάτας γάλακτος)
300 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
250 γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σαντιγί
40 γρ βούτυρο
1 φύλλο ζελατίνης

Η διαδικασία ακριβώς ίδια με την κρέμα κουβερτούρας.
Στρώνουμε την κρέμα σοκολάτας γάλακτος πάνω από την κρέμα κουβερτούρας και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Υλικά (για την κρέμα λευκής σοκολάτας)
300 γρ λευκή κουβερτούρα
300 γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σαντιγί

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την λευκή κουβερτούρα και όταν κρυώσει ενώνουμε με την σαντιγί
Στρώνουμε την κρέμα λευκής σοκολάτας πάνω από την κρέμα σοκολάτας γάλακτος και αφήνουμε να παγώσει.
Όταν είναι έτοιμη η τούρτα ξεφορμάρουμε και διακοσμούμε όπως μας αρέσει