Καρύδες



ΚΑΡΥΔΕΣ

Υλικά
2 αυγά μικρά
200 γρ ινδοκάρυδο
150 γρ ζάχαρη
40 γρ βούτυρο λιωμένο

Βάζουμε σε κατσαρόλα τα αυγά, χτυπάμε με το σύρμα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
Βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Βάζουμε λίγο - λίγο το βούτυρο, ανακατεύουμε και βγάζουμε από τη φωτιά.
Ρίχνουμε το ινδοκάρυδο, ανακατεύουμε να ενσωματωθεί και αφήνουμε για λίγο να κρυώσει.
Παίρνουμε μίγμα σε μέγεθος καρυδιού, πλάθουμε σε μπαλάκια και πατάμε λίγο να γίνει πλατύ.
Πιέζουμε λίγο στην μέση, βάζουμε 1 κερασάκι, κάνουμε σχέδιο από τα πλαϊνά με πιρούνι βάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 20 - 25 λεπτά.



Credits:
Πετρινα Μπαρδανη
ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!