Εύκολη, γρήγορη και νόστιμη Τυρόπιτα με σφολιάτα



ΕΥΚΟΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας, από τα δύο που περιέχει η συσκευασία, στο ταψί μας το οποίο είναι στρωμένο με λαδόκολλα.
Χτυπάμε σε ένα μπολ 3 αυγά, αλάτι, πιπέρι και 1/2 ποτήρι γάλα.
Προσθέτουμε 500 γρ. φέτα τριμμένη με το χέρι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στο φύλλο και το απλώνουμε.
Τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο φύλλο, το τρυπάμε παντού, χαράζουμε και το αλείφουμε με κρόκο αυγού.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.

ΠΗΓΗ: Tzeni Tsanaktsidou