Finger cookies


FINGER COOKIES

Εύκολα μπισκότα αφράτα με λίγα υλικά 

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ σπάμε 2 αυγά.
Προσθέτουμε 80 γραμμάρια ζάχαρη, 1 πρέζα αλάτι, 1 κουταλιά υγρή βανίλια, 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ και χτυπάμε καλά με ένα σύρμα.
Προσθέτουμε 330 γραμμάρια αλεύρι τύπου 00, 100 ml ηλιέλαιο, 40 γραμμάρια τρούφα σοκολάτας και πλάθουμε ελαφρώς στο χέρι, δεν θέλει πολύ να το πλάσουμε θέλει απαλές κινήσεις.
Πλάθουμε τα μπισκότα σε μπαστούνια και ψήνουμε επάνω σε λαδόκολλα στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
Αφήνουμε να κρυώσουν.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί 150 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα και βουτάμε τις άκρες απο τα μπισκότα.
Αφήνουμε επάνω σε σχαράκι η λαδόκολλα να στεγνώσουν πολύ καλά και ειναι έτοιμα να συνοδεύσουν τον καφεδάκι μας.