Αλατιζουμε το κρέας μας και το περνάμε από το αλεύρι.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί σοτάρουμε το μοσχαράκι.
Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε σε ένα πιάτο.
Στο ίδιο λάδι τσιγαριζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Όταν είναι έτοιμα ρίχνουμε πάλι στην κατσαρόλα το μοσχαράκι και σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, την κανέλα, την πάπρικα, το μπαχάρι και το πιπέρι.
Ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας, το νερό και αφήνουμε να βράσει για μία ώρα.
Μετά την μία ώρα προσθέτουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια και αφήνουμε να βράσει για ακόμα μισή ώρα μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να δέσει η σάλτσα μας.
Αλατιζουμε 10 λεπτά πριν να είναι έτοιμο το φαγητό μας.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!