
Μια παλιά συνταγή που έρχεται από την ηπειρώτισσα νονά μου και μετράει τουλάχιστον τρεις δεκαετίες στα χέρια της μανούλας μου και τώρα στα δικά μου!
Υλικά (για 75 - 80 κουλουράκια)
- 1,5 κιλό αλεύρι μαλακό ή γ.ο.χ.
- 250 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 500 γρ. ζάχαρη
- 6 αυγά μεσαία
- 100 ml γάλα
- 3 κ.γ. αμμωνία
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 3 βανιλίνες
- 1 αυγό για το άλειμμα
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Konstantina's Kitchen