Τυροπιτάκια με τυροκαυτερή και φέτα

Τυροπιτάκια με τυροσαλάτα και φέτα

ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

Υλικά 
200 γρ. σπορέλαιο
200 γρ. γιαούρτι, (έβαλα σπιτικό γιαούρτι)
1 αυγό
1 κτγ. κοφτό αλάτι
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 350 με 400 γρ. περίπου

Γέμιση
Τυροκαυτερή που έχει πιπεριά, κοκκινίζει ελαφρώς
Πάπρικα γλυκιά ένα κουταλάκι
Λίγη φέτα τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτύπησα με το σύρμα το γιαούρτι, το αυγό, σπορέλαιο και αλάτι να ενωθούν καλά.
Έριξα το αλεύρι και ζύμωσα. Η ζύμη έγινε πολύ μαλακή και πολύ εύπλαστη.
Άνοιξα φύλλο, έκοψα στρογγυλά, γέμισα με το υλικό τυριού. Έκλεισα καλά.
Άλειψα με αυγό.
Τα έψησα για ένα μισάωρο στους 180 βαθμούς να ροδίσουν καλά.
Έγιναν πάρα πολύ αφράτα!

Credits: Stavroula Giannoulh