![Τυροπιτάκια με τυροκαυτερή και φέτα Καυτερά τυροπιτάκια](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDUgrFzYh2xNknqCgpZz8MoWig259XdlwoVbW54_7Q2exz2zRBUnk4X4ub7pvKCd6vh6Xmd7Pl1-5l479yXq0t02_MQ5oKhDPcWs0ueDkZrhGCW449pqbMonKBGtu5E9cHDpdFPGSWvfVMohtPVa7QFKXzPAgJh0ARYiqoUdVVske9MIT_KXBWsy7RtDgS/w480-h640/tyropitakia-tyrokafteri-feta.jpg)
ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΦΕΤΑ
Υλικά
- 200 γρ. σπορέλαιο
- 200 γρ. γιαούρτι, (έβαλα σπιτικό γιαούρτι)
- 1 αυγό
- 1 κτγ. κοφτό αλάτι
- Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 350 με 400 γρ. περίπου
Γέμιση
- Τυροκαυτερή που έχει πιπεριά, κοκκινίζει ελαφρώς
- Πάπρικα γλυκιά ένα κουταλάκι
- Λίγη φέτα τριμμένη
Εκτέλεση
- Χτύπησα με το σύρμα το γιαούρτι, το αυγό, σπορέλαιο και αλάτι να ενωθούν καλά.
- Έριξα το αλεύρι και ζύμωσα. Η ζύμη έγινε πολύ μαλακή και πολύ εύπλαστη.
- Άνοιξα φύλλο, έκοψα στρογγυλά, γέμισα με το υλικό τυριού. Έκλεισα καλά.
- Άλειψα με αυγό.
- Τα έψησα για ένα μισάωρο στους 180 βαθμούς να ροδίσουν καλά.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqqTCqHexAukaVA9-0efgJ399RDEJm0GvEfBLourrRUPjaNAoE16L7lbMz02ubKW_N3Oh2vpf5qoDCVWZtyCutNy-2dObuC-tGKNlIwTatBbaweS9DjoJlMoc3wPqlFpoPtEZcgzGJBsheF4Bl_n70AtPRmFNmW-whfS6Ht9ch7ScgoWHdZod4BbZbrffv/w34-h34/google_news_icon.png)