Μπισκότα βουτύρου



ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ


Τα πιο νόστιμα, τριφτά εξαιρετικά Μπισκότα Βουτύρου!!


Υλικά:

(Μετράμε τα υλικά με κούπα των 200 ml)

  • 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 185 γρ βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1/4 της κούπας γάλα
  • 1 αυγό
  • 1 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • 2 κ.γ. υγρή βανίλια


Εκτέλεση:

  1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αλάτι σε ένα μπολ.
  2. Σε άλλο μπολ, χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη για 15 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν.
  3. Προσθέτουμε το αυγό και χτυπάμε για 3 λεπτά.
  4. Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και τη βανίλια, ανακατεύοντας απαλά με μαρίζ.
  5. Βάζουμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κορνέ και σχηματίζουμε τα μπισκότα πάνω σε ταψί με λαδόκολλα.
  6. Προσθέτουμε κερασάκι στην κορυφή κάθε μπισκότου και τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, στις αντιστάσεις, στη μεσαία σχάρα μέχρι να κοκκινίσουν.



Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget