
ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΡΦΕ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ
Και έξτρα συνταγή για την πιο εκπληκτική Σος Φράουλας να το συνοδεύσετε!!!
Υλικά
Για το Σιρόπι (Βράζουμε για 3 λεπτά από την στιγμή του βρασμού)- 125 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
- 120 γρ νερό
Για το Παρφέ
- 5 κρόκοι Αυγών
- 3 Σταγόνες Μαστιχέλαιο ή 4-5 δάκρυα Μαστίχας τριμμένα με
- 20 γρ ζάχαρη
- 500 γρ Κρέμα γάλακτος 35 % χτυπημένη σε παχύρευστη μορφή σαν γιαούρτι
Για την Σως Φράουλας
- 500 γρ Φράουλες
- 80 γρ Καστανή ζάχαρη
Παρακολουθήστε την εκτέλεση για το παντεσπάνι στο βίντεο που ακολουθεί


