Παγωτό παρφέ με μαστίχα Χίου

Παγωτό παρφέ

ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΡΦΕ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ

Χωρίς παγωτομηχανή και χωρίς κρυσταλλάκια, μπορείτε να απολαύσετε ένα αυθεντικό παγωτό παρφέ με την υπέροχη γεύση μαστίχας Χίου. 
Και έξτρα συνταγή για την πιο εκπληκτική Σος Φράουλας να το συνοδεύσετε!!!

Για το Σιρόπι (Βράζουμε για 3 λεπτά από την στιγμή του βρασμού)
125 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
120 γρ νερό

Για το Παρφέ
5 κρόκοι Αυγών
3 Σταγόνες Μαστιχελαιο ή 4-5 δάκρυα Μαστίχας
τριμμένα με 20 γρ ζάχαρη
500 γρ Κρέμα γάλακτος 35 % χτυπημένη σε
παχύρευστη μορφή σαν γιαούρτι

Για την Σος Φράουλας
500 γρ Φράουλες
80 γρ Καστανή ζάχαρη
...

Παρακολουθήστε την εκτέλεση για το παντεσπάνι στο βίντεο που ακολουθεί


Παγωτό παρφέΠαγωτό παρφέ

Δημιουργός συνταγής: Bake It

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget