
Αυτή η πάστα ταψιού είναι εύκολη στην παρασκευή, αφράτη, αρωματική και ιδανική για κάθε εποχή. Όπου κι αν την προσφέρετε, θα κερδίσει τις εντυπώσεις!
Υλικά
Για τη βάση
- Μπισκότα choco strawberry 300 γρ. (2 πακέτα)
Για την κρέμα πατισερί
- Γάλα φρέσκο 500 ml
- Κρέμα γάλακτος 500 ml
- Αβγά ολόκληρα 2 τεμ.
- Κρόκοι αβγών (χωρίς ασπράδια) 3 τεμ.
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 40 γρ.
- Κορν φλάουρ κοσκινισμένο 40 γρ.
- Βανίλιες 3 καψουλάκια
- Αλάτι 2 τσιμπιές
- Ζάχαρη κρυσταλλική 160 γρ.
Για την επικάλυψη γκανάζ
- Κρέμα γάλακτος 300 ml
- Κουβερτούρα κομματιασμένη 400 γρ.
- Βούτυρο αγελάδος 50 γρ.
- Αλάτι 1 τσιμπιά
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς