Πάστα ταψιού με κρέμα πατισερί και γκανάζ σοκολάτας

Πάστα ταψιού
Αυτή η πάστα ταψιού είναι εύκολη στην παρασκευή, αφράτη, αρωματική και ιδανική για κάθε εποχή. Όπου κι αν την προσφέρετε, θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Υλικά

Για τη βάση

  • Μπισκότα choco strawberry 300 γρ. (2 πακέτα)

Για την κρέμα πατισερί

  • Γάλα φρέσκο 500 ml
  • Κρέμα γάλακτος 500 ml
  • Αβγά ολόκληρα 2 τεμ.
  • Κρόκοι αβγών (χωρίς ασπράδια) 3 τεμ.
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 40 γρ.
  • Κορν φλάουρ κοσκινισμένο 40 γρ.
  • Βανίλιες 3 καψουλάκια
  • Αλάτι 2 τσιμπιές
  • Ζάχαρη κρυσταλλική 160 γρ.

Για την επικάλυψη γκανάζ

  • Κρέμα γάλακτος 300 ml
  • Κουβερτούρα κομματιασμένη 400 γρ.
  • Βούτυρο αγελάδος 50 γρ.
  • Αλάτι 1 τσιμπιά
...

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς