
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
1 πράσινη λόλα
1 κόκκινη λόλα
Μερικά φύλλα από αντίδια
Φύλλα από 1/2 ματσάκι ρόκα
7- 8 ντοματίνια
Λίγα σπασμένα καρύδια
2 κουταλιές σπόροι ροδιού
1 κόκκινη λόλα
Μερικά φύλλα από αντίδια
Φύλλα από 1/2 ματσάκι ρόκα
7- 8 ντοματίνια
Λίγα σπασμένα καρύδια
2 κουταλιές σπόροι ροδιού
Για τη βινεγκρέτ:
9 - 10 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. βαλσάμικο
1 κ.σ. μέλι
λίγο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε τις πρασινάδες.
Τις χοντροκόβουμε, τις μεταφέρουμε σε μια πιατέλα και προσθέτουμε όλα τα υλικά.
Χτυπάμε πολύ καλά τη σως κ όταν είναι να την σερβίρουμε τότε την περιχύνουμε.
Έτοιμη και καλή μας απόλαυση!
Χτυπάμε πολύ καλά τη σως κ όταν είναι να την σερβίρουμε τότε την περιχύνουμε.
Έτοιμη και καλή μας απόλαυση!
Δημιουργός συνταγής: Λένα Χριστοπούλου
