
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΠΕΡΕΚ - ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
Υλικά
- 6 Φύλλα περέκ
- 300 γρ μυζήθρα
- 300 γρ φέτα
- λίγη ρίγανη
- λίγο βούτυρο λιωμένο η αραβοσιτέλαιο για το άλειμμά
Εκτέλεση
- Βάζουμε το κάθε φύλλο,σε ταψί με νερό 1-2 λεπτά να μαλακώσει.
- Το σπάμε και το βάζουμε σε βουτυρωμένο τηγάνι,σε χαμηλή με μέτρια φωτιά.
- Ανάμεσα σε κάθε φύλλο,πασπαλίζουμε μυζήθρα,φέτα και ρίγανη.
- Στρώνουμε από πάνω,το άλλο βρεγμένο φύλλο και λαδώνουμε με λίγο λιωμένο βούτυρο η αραβοσιτέλαιο.
- Κάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα 6 φύλλα.
- Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε να πάρει χρώμα από κάτω.
- Γυρνάμε σε ένα πιάτο και ψήνουμε και από την άλλη πλευρά μέχρι να ροδοψηθεί.
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


