Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τις στραγγίζουμε και τις κρατάμε ζεστές.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.
Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά με την φυτική κρέμα και προσθέτουμε λίγο τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε τις στραγγισμένες ταλιατέλες στο τηγάνι με το μπέικον και ανακατεύουμε καλά.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνουμε το μείγμα της κρέμας και των αυγών. Ανακατεύουμε γρήγορα για να μην ψηθούν τα αυγά και να γίνει η σάλτσα κρεμώδης.
Πασπαλίζουμε με λίγο επιπλέον τυρί και μαϊντανό. Σερβίρουμε αμέσως.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!