Ραβανί με σαντιγί λευκής σοκολάτας και καραμελωμένα φιστίκια

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ
Η σαντιγί με λευκή κουβερτούρα και τα καραμελωμένα φιστίκια σας αφήνουν μια υπέροχη γεύση που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη!

Υλικά

  • 250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 200 γρ. Στραγγιστο γιαούρτι
  • 100 γρ. γάλα
  • 3 αυγά
  • 120 γρ. ηλιέλαιο
  • 20 γρ. Μπέικιν Πάουντερ
  • 2 βανιλίνες
--
  • 500 γρ. νερό
  • 400 γρ. ζάχαρη
  • Φλούδες από 1 πορτοκαλι
  • 1 στικ κανέλας
--
  • 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης 
  • 50 γρ. ζάχαρη
--
  • 1 κουτακι Morfat Creamy (250 γρ.) 
  • 125 γρ. Λευκή Κουβερτούρα
--
Ταψί 25χ30 εκ.

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ
Δημιουργός συνταγής: LIVE KITCHEN CHANNEL