Υλικά
- 1 πακέτο σφολιάτας που περιέχει δυο φύλλα
- μισό κιλό μοσχαρίσιο κιμά
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
- 1 αυγό
- τριμμένο κεφαλοτύρι
- 3 σκελίδες μεγάλη σκόρδο τριμμένες στο τρίφτη
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένα στο τρίφτη
- λάδι
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο αχνίζουμε το κρεμμύδι και 3 σκελίδες σκόρδο ρίχνουμε και τον κιμά και το αχνίζουμε 10 λεπτά.
- Βάζουμε 1 κουτάλια της σούπας πελτέ.αλάτι πιπέρι!
- Μόλις το κατεβάζουμε προσθέτουμε ένα φλιτζάνι τσαγιού τριμμένο κεφαλοτύρι και ένα χτυπημένο αυγό!
- Παίρνουμε ένα ταψί το οποίο τοποθετούμε λαδόκολλα βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας ρίχνουμε το μείγμα κιμά και κλείνουμε με το δεύτερο φύλλο!!
- Το τρυπάμε ραντίζουμε με λίγο λάδι χαράζουμε κομμάτια και το ψήνουμε στους 180 για 40 λεπτά!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou
