
ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ
Υλικά
1 μεγάλο λουκάνικο χωριάτικο Τρικάλων
2 πράσινες πιπεριές και 2 Φλωρίνης
10 ντοματίνια
1 κουταλιά σούπας πελτέ
2 κουταλιές σάλτσα σπιτική η εμπορίου
1 κουταλιά του γλυκού μέλι
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού κρασί λευκό
Λίγο μπούκοβο καυτερο
1 μεγάλο λουκάνικο χωριάτικο Τρικάλων
2 πράσινες πιπεριές και 2 Φλωρίνης
10 ντοματίνια
1 κουταλιά σούπας πελτέ
2 κουταλιές σάλτσα σπιτική η εμπορίου
1 κουταλιά του γλυκού μέλι
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού κρασί λευκό
Λίγο μπούκοβο καυτερο
αλάτι
πιπέρι
νεράκι
ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα
Εκτέλεση
Σε τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λουκάνικο.
Εκτέλεση
Σε τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λουκάνικο.
Kόβουμε σε χοντρά κομμάτια τις πιπεριές και ανακατεύουμε με το λουκάνικο μέχρι να μαραθούν.
Σβήνουμε με το κρασί.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι, τα μπαχαρικά, τα ντοματίνια, τον πελτέ και τη σάλτσα.
Ρίχνουμε λίγο νεράκι και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά μέχρι να δέσει το φαγητό.