
Μια συνταγή της κυρίας Παναγιωτας Γερουλη για ΚΑΡΙΟΚΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!
Καριόκες
1 Βιτάμ πλάκα λιωμένο
1 φακελάκι ζάχαρη άχνη
1 κουτί γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
2 1/2 κούπες καρύδι χοντροκομμένο
400 γρ.φρυγανιά τριμμένη
1 πακέτο πτι μπερ τριμμένα
2 κουτ.σούπας κανέλα
6 κουτ.σούπας κακάο
Όλα μαζί τα υλικά ζύμωμα και το κάνουμε ρολό - μπαστούνι.
Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει και το κόβουμε ισόπαχες ροδέλες
Επικάλυψη
1/2 κιλό κουβερτούρα και 1/2 κούπα ηλιέλαιο.
Tα λιώνουμε μαζί και βουτάμε τις καριόκες.
Αν θέλουμε τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο.

