
Σήμερα σας έχω ένα γλυκάκι εύκολο δροσερό νηστίσιμο και αλάδωτο.
 Αποτελείται από λευκό χαλβά από χονδρό σιμιγδάλι με ινδοκάρυδο και ζελέ κεράσι.
 
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι σιμιγδάλι
1 ποτήρι ινδοκάρυδο
1 βανίλια
 
2 ποτήρια βραστό νερό
 
Σε ένα πυρέξ η τάπερ τετράγωνο στρώνουμε τον χαλβά με μια σπάτουλα και από επάνω τον ζελέ τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και απολαμβάνουμε είναι δροσερό ελαφρύ και νόστιμο .
Εγώ το έκανα σε ατομικά κουπάκια βγάζει 25 ατομικά κουπάκια .

Υλικά για τον χαλβά
4 ποτήρια νερό2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι σιμιγδάλι
1 ποτήρι ινδοκάρυδο
1 βανίλια
Εκτέλεση
Όλα μαζί στη κατσαρόλα τα βράζουμε μέχρι να πήξει ο χαλβάς αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει ελαφρά.Υλικά για το ζελέ
2 φακελάκια ζελέ κεράσι2 ποτήρια βραστό νερό
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει ελαφρά .Σε ένα πυρέξ η τάπερ τετράγωνο στρώνουμε τον χαλβά με μια σπάτουλα και από επάνω τον ζελέ τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και απολαμβάνουμε είναι δροσερό ελαφρύ και νόστιμο .
Εγώ το έκανα σε ατομικά κουπάκια βγάζει 25 ατομικά κουπάκια .

Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου