
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε 4-5 κολοκυθάκια λίγο μεγαλούτσικα να είναι όχι τα πολύ μικρά που βράζουμε.
- Τα κόβουμε σε καρεδάκια μέτρια όχι πολύ μικρά γιατί θα διαλυθούν.
- Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε τα κολοκυθάκια μέσα να μαραθούν να μαλακώσουν να μαγειρευτουν.
- Αλάτι, πιπέρι και προσθέτουμε λίγες σταγόνες νερού για να βοηθήσουμε να μαγειρευτούν τα κολοκυθάκια και να μην κολλήσουν στο τηγάνι.
- Χτυπάμε σε ένα μπολ 5 αυγά .προσθέτουμε λίγο γάλα και το ρίχνουμε στα κολοκυθάκια .
- Χαμηλή φωτιά και ανασηκώνουμε με μια σπάτουλα μέχρι να γίνουν τα αυγά.
- Δεν γίνονται σαν ομελέτα αλλά σαν βραχάκια. κομμάτια..κομμάτια δηλαδή.
- Ρίχνουμε από πάνω τριμμένο τυρί πχ κεφαλοτύρι.
- Σημείωση... η πεθερά μου παίρνει μια πατάτα την κόβει σε πολύ ψιλά καρεδακια και την βάζει μαζί με τα κολοκυθάκια να ψηθούν.
Δημιουργός συνταγής: Γεωργια Κορ