Υλικά
1/2 μικρό λάχανο2 καρότα
1 ψημένη πιπεριά Φλωρίνης
1 πράσινη
1 σκελίδα σκόρδο
10 κλαράκια σέλινο
Ξίδι, αλάτι, ελαιόλαδο.
Εκτέλεση
Κόψτε πολύ πολύ ψιλό το λάχανο και βάλτε το μέσα σε μια λεκάνη με λίγο αλάτι,ζυμώστε πολύ καλά με τις χούφτες σας να σπάσετε το λάχανο, στύψτε το καλά με τα χέρια σας να φύγουν όλα τα υγρά του.Κόψτε τις πιπεριές ψιλοκομμένες και τον σέλινο ,τρίψτε τα καρότα και το σκόρδο στον τρίφτη,ρίξτε και αυτά στην λεκάνη, μαζί με το λάδι το ξίδι και το αλάτι.
Ανακατεύετε πολύ καλά και σερβίρετε την σαλάτα.