Υλικά
1 κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο1 κουβερτούρα ...Έβαλα μαύρη
1/2 πακέτο μαργαρίνη δηλαδή 125 γρ
3 κουταλιές σούπας κακάο κοσκινισμένο.
Εκτέλεση
Σε μικρο κατσαρολάκι και σε μέτρια φωτιά λιώνουμε την μαργαρίνη και την σοκολάτα.Προσθέτουμε το κοσκινισμένο κακάο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Τέλος ρίχνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά καλά.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε την μαύρη σοκολάτα με κουβερτούρα γάλακτος.

Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou