Μια συνταγή της κυρίας Βικτώρια Κιλιγκαρίδου για ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
1 μεγάλο εβαπορέ αδιάλυτο
1 μόρφατ
Ολα τα υλικά κρύα.
Προαιρετικά σταγόνες κουβερτούρα.
Τοποθετούμε σε τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Στολίζουμε με ότι μας αρέσει.
Εγώ στόλισα με πουράκια, σοκολατάκια μπανάνα και σιρόπι καραμέλα!
Υλικά
1 βρασμένο καραμελωμένο ζαχαρούχο υπάρχει έτοιμο στα σούπερ μάρκετ1 μεγάλο εβαπορέ αδιάλυτο
1 μόρφατ
Ολα τα υλικά κρύα.
Προαιρετικά σταγόνες κουβερτούρα.
Εκτέλεση
Χτυπάμε το μορφατ προσθέτουμε το ζαχαρούχο το εβαπορέ και τέλος τις σταγόνες.Τοποθετούμε σε τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Στολίζουμε με ότι μας αρέσει.
Εγώ στόλισα με πουράκια, σοκολατάκια μπανάνα και σιρόπι καραμέλα!
