ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΆΖΕΣΤΕ!!!
50 γρ 1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι λάδι ελαφρύ
4 αυγά
1 γιαούρτι πλήρες
1 βανίλια
1 μπέικιν
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 ποτήρια νερό
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ξύλο κανέλας
Όσο είναι παγωμένη είναι πιο εύκολο να γίνουν πολύ μικρά .
Χτυπάμε στο μίξερ ή και με το σύρμα αν θέλετε εγώ προτιμώ το μίξερ, γίνεται πιο αφράτο όλα τα υλικά για κανά δυο λεπτά.
Ρίχνουμε το ξύσμα και έπειτα το τριμμένο φύλλο και ανακατεύουμε.
Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180 πάνω κάτω για 25 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει και φτιάχνουμε το σιρόπι.
Από τη στιγμή που θα πάρει βράση 20 λεπτά .
Περιχύνουμε με το ζεστό σιρόπι.
Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou
Υλικά
1 πακέτο κρούστα φύλλο κατεψυγμένο50 γρ 1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι λάδι ελαφρύ
4 αυγά
1 γιαούρτι πλήρες
1 βανίλια
1 μπέικιν
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
Σιρόπι
2 ποτήρια ζάχαρη2 ποτήρια νερό
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ξύλο κανέλας
Εκτέλεση
Σπάμε το φύλλο της σφολιάτας σε πολύ μικρά κομμάτια .Όσο είναι παγωμένη είναι πιο εύκολο να γίνουν πολύ μικρά .
Χτυπάμε στο μίξερ ή και με το σύρμα αν θέλετε εγώ προτιμώ το μίξερ, γίνεται πιο αφράτο όλα τα υλικά για κανά δυο λεπτά.
Ρίχνουμε το ξύσμα και έπειτα το τριμμένο φύλλο και ανακατεύουμε.
Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180 πάνω κάτω για 25 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει και φτιάχνουμε το σιρόπι.
Από τη στιγμή που θα πάρει βράση 20 λεπτά .
Περιχύνουμε με το ζεστό σιρόπι.