Ρολό κοτόπουλο στη γάστρα, σερβιρισμένο με τορτελίνια

Ρολό κοτόπουλο στη γάστρα

ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ, ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ


ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ:
Τοποθετούμε το ρολό σε αλουμινόχαρτο, η λαδόκολλα το τυλίγουμε καλά το τοποθετούμε στην γάστρα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 και μισή ώρα!
Ανοίγουμε το καπάκι της γάστρας το ανοίγουμε από το αλουμινόχαρτο η την λαδόκολλα και το ξεροψήνομαι!

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ:
Βάζουμε το νερό να βράσει μόλις αρχίζει να βράζει ρίχνουμε το αλάτι και τα τορτελίνια όταν βράζουν τα στραγγίζουμε τα τοποθετούμε στην πιατέλα λιώνουμε βούτυρο και το περιχύνουμε πάνω τους!