Δίπλες



Μια συνταγή της κυρίας Roula Kontouγια για ΔΙΠΛΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Δίπλες

3 αυγα,
χυμό από μισό λεμόνι,
1 σφηνάκι ούζο
2 και μισό περίπου ποτήρια νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις!

Βάζουμε σε μεμβράνη τη ζύμη για μια ώρα στο ψυγείο.
Ανοίγω πολύ λεπτά φύλλα και τα σκεπάζω με πετσέτα να μη ξεραθούν. 
Κόβω λωρίδες.
Τηγανίζω σε μέτρια φωτιά.
Έχουμε αραιώσει το μέλι και έχουμε ανακατέψει άχνη και κανέλα. 
Καρύδια ψιλοκομμένα στο μπλέντερ.