Σπιτικά πατατάκια με ρίγανη



Μια συνταγή της κυρίας Gogo Samiou‎ για ΣΠΙΤΙΚΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Σπιτικά πατατάκια με ρίγανη!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις πατάτες από την μεριά του τρίφτη που είναι για τις λεπτές φέτες,
Τις βάζουμε μέσα στο νερό και αλλάζουμε τουλάχιστο 5-6 νερά,τα αφήνουμε περίπου 20 λεπτά μέσα στο νερό έως 30 λεπτά για να σκληρύνουν και να έχουν επιτυχία.
Προσθέτουμε λίγο πιπέρι, ρίγανη, αλάτι, αν θέλετε και πάπρικα γλυκιά. ότι σας αρέσει γενικά. Τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι, κατά προτίμηση αραβοσιτέλαιο.
Τοποθετούμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί..!!