Ρεβανί καρύδας



ΡΕΒΑΝΙ ΚΑΡΥΔΑΣ


ΑΦΡΑΤΟ, ΓΕΥΣΤΙΚΟ, ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΡΕΒΑΝΙ ΚΑΡΥΔΑΣ!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ::
5 αυγα,
50 γρ ζαχαρη,
500 γρ χοντρο σιμιγδαλι,
200 ml γαλα(1κουπα κανονικη)
200 ml.σπορελαιο (1 κουπα κανονικη)
1 βανιλια,
1 φακελακι μπεικιν,
50 γρ καρυδα!

Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη!
Ριχνουμε εναλλαξ γαλα-σπορελαιο!
Τελος ριχνουμε σιγα-σιγα σιμιγδαλι-καρυδα-βανιλια-μπεικιν!!!!
Βουτυρωνουμε το ταψι η πυρεξ (30) η (28) και ριχνουμε το μείγμα!
Ψηνουμε στους 180 β προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 35 λεπτα αναλογα τον φουρνο! Το βγαζουμε και αφηνουμε να κρυωσει!

ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 3 ποτηρια νερου με 3 ποτηρια νερου ζαχαρη μισο λεμονι για 4 λεπτα!
Οταν το κατεβαζουμε ριχνουμε μεσα 1 κ.σ.βουτυρο αγελαδινο!
Αφηνουμε να λιωσει μονο του χωρις ανακατεμα και στην συνεχεια σιροπιαζουμε σιγα-σιγα!
Δηλαδη απορροφάει και ξανα!
Οταν απορροφησει το σιροπι ριχνουμε πανω μπολικη καρυδα!