
Θα την ονομάσω τούρτα ανάμεικτη γιατί η ιδέα είναι από δύο διαφορετικές τούρτες!!
1 Βιτάμ σε χαρτι
1 γάλα εβαπορέ
100 γραμμ ζάχαρη άχνη
2 κουταλιές της σούπας κονιάκ.
4 κουταλιές της σούπας κακαο
1 βαζάκι μικρό νουτελα
Μισό κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 μικρό Φιλαδέλφεια
1 πακέτο μπισκότα με σοκολατα ορεο.
150 γραμμ γάλα εβαπορέ
1 κουταλιά μέλι.
Τέλος ρίχνουμε την Γκανάς και στολιζουμε με μίνι μπισκότα ορεο!! (η όπως αλλιώς θέλουμε).
Υλικά για τη βάση
Τρία πακέτα μπισκότα πτι μπερ1 Βιτάμ σε χαρτι
1 γάλα εβαπορέ
100 γραμμ ζάχαρη άχνη
2 κουταλιές της σούπας κονιάκ.
4 κουταλιές της σούπας κακαο
Εκτέλεση
Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια, σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το Βιτάμ να λιώσει προσθέτουμε το κακάο τη ζάχαρη άχνη το γάλα ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά ρίχνουμε το κονιάκ και τα μπισκότα ανακατεύουμε ρίχνουμε το μείγμα σε τσερκι 22εκ, το αφήνουμε να κρυώσει λίγο.Υλικά για την μους Νουτέλα
1 κονσέρβα ερμορ1 βαζάκι μικρό νουτελα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το ερμολ για λίγα λεπτά προσθέτουμε την νουτελα και συνεχίζουμε το χτύπημα για 5-7 λεπτά για να έχουμε μια αφρατη μους, την βάζουμε στο ψυγείο.Υλικά για την κρέμα με μπισκότα Oreo
1 φυτική σαντιγί κρετορεΜισό κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 μικρό Φιλαδέλφεια
1 πακέτο μπισκότα με σοκολατα ορεο.
Εκτέλεση
Χτυπάμε την φυτική σαντιγί πολύ καλά προσθέτουμε το ζαχαρούχο το Φιλαδέλφεια χτυπάμε να ενωθούν τα υλικά μας και τέλος ρίχνουμε σε μικρά κομμάτια τα ορεο.Στήσιμο
Έχουμε στο τσερκι τη σοκολατένια βάση και προσθέτουμε τη μου νουτελα αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο να παγώσει και συνεχίζουμε με την κρέμα με τα ορεο, την βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.Γκανάς σοκολάτας
200 γραμμ κουβερτούρα150 γραμμ γάλα εβαπορέ
1 κουταλιά μέλι.
Τέλος ρίχνουμε την Γκανάς και στολιζουμε με μίνι μπισκότα ορεο!! (η όπως αλλιώς θέλουμε).
Δημιουργός συνταγής: Ουρανία Καρδάμη

