Γλυκό ψυγείου με μους σοκολάτα - βανίλια



Μια συνταγή της κυρίας Ευαγγελίας Γκιαούρη‎ για ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ - ΒΑΝΙΛΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Γλυκό ψυγείου με μους σοκολάτα - βανίλια

Χρειαζόμαστε:
2 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ
1 λίτρο γάλα φρέσκο
1 συσκευασία μους σοκολάτα
1 συσκευασία μους βανίλια
1 κουταλιά καφέ νες αραιωμένο σε ένα ποτήρι νερό
1 κουβερτούρα 200 γρ
125 μλ γάλα εβαπορέ
1 κουταλιά μέλι

Εκτέλεση:
Βουτάμε τα μπισκότα στα 200μλ γάλα φρέσκο και τον καφέ ανακατεμένα.
Φτιάχνουμε τη μους σοκολάτα με τα 400 μλ γάλα και τη βάζουμε από πάνω.
Άλλη μια στρώση μπισκότα και από πάνω τη μους βανίλια με το υπόλοιπο γάλα χτυπημένη.
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το γάλα το εβαπορέ και μόλις κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το μέλι.
Μόλις κρυώσει λίγο τη βάζουμε πάνω από τη μους βανίλια...και ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες!