Κόβουμε τις βρασμένες πατάτες στα τέσσερα και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι.
Τις αλείφουμε με ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με αλάτι, θυμάρι και ρίγανη.
Ψήνουμε τις πατάτες στο γκριλ του φούρνου για 40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
Βάζουμε τα χοιρινά παϊδάκια σε ένα ταψάκι.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τις 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, το μέλι, το αλάτι, τον ντοματοπελτέ, τη σάλτσα σόγιας και τον χυμό από το μισό πορτοκάλι.
Περιχύνουμε τα παϊδάκια με το μείγμα της σάλτσας, φροντίζοντας να καλυφθούν ομοιόμορφα.
Ψήνουμε τα παϊδάκια στους 200°C για 30 λεπτά, γυρίζοντάς τα 1-2 φορές και αλείφοντάς τα με τη σάλτσα τους κατά το ψήσιμο.
Σερβίρουμε τα χοιρινά παϊδάκια με τις τραγανές πατάτες και συνοδεύουμε με μια φρέσκια σαλάτα.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!