Ρύζι με σπαράγγια



ΡΥΖΙ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ


Υλικά
1 ποτήρι του νερού ρύζι καστανό η κίτρινο κατά προτίμηση
2 ματσάκια σπαράγγια
ελαιόλαδο
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
αλάτι
πιπέρι
1 κύβο knorr λαχανικών βιολογικό

Εκτέλεση
Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα σπαράγγια τα κόβουμε στα 3 και τα βουτάμε σε νερό που βράζει για 2 λεπτά και τα σουρώνουμε.
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα ρίχνουμε και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα τα σοτάρουμε για λίγο και προσθέτουμε τα σπαράγγια .
Σε λίγο ζεστό νερό διαλύουμε τον κύβο και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα,
Προσθέτουμε σχεδόν 3 ποτήρια ζεστό νερό και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το 1 ποτήρι νερου ρύζι.
προσθέτουμε και λίγο αλάτι και πιπέρι ανακατεύουμε και σε μέτρια φωτιά μαγειρεύουμε μέχρι να πιεί όλο το νερό και γίνει το ρύζι σπυρωτό.


Ρύζι με σπαράγγια