Πολλοί άνθρωποι στη νηστεία του Πάσχα δεν τρώνε ούτε λάδι γι' αυτό είπα να σας δείξω την πιο νόστιμη συνταγή για Σιμιγδαλένιο Χαλβά που υπάρχει και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ!
Υλικά
1.5 λίτρο νερό
150 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι
370 γρ. ζάχαρη
250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό
1 βανιλίνη
κανέλα
αμύγδαλο φιλέ
...
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
150 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι
370 γρ. ζάχαρη
250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό
1 βανιλίνη
κανέλα
αμύγδαλο φιλέ
...
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Dimitris Michailidis